Palvelut

Rakennesuunnittelu

”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” on slogani joka rakennesuunnittelussa pitää todella hyvin paikkaansa.

Pyrimme tekemään laadukasta rakennesuunnittelua tilaajan kulujen minimoimiseksi rakennusaikana kustannustehokkailla rakenneratkaisuilla, mutta myös rakennuksen koko elinkaaren aikana näiden kestävien rakenneratkaisujen ansiosta. 

slider/slide1.jpg

Korjaussuunnittelu

Korjaussuunnittelu on luovaa suunnittelua sillä aikojen saatossa rakennuksissa on käytetty mitä mielenkiintoisempia ratkaisuja ja niiden joko vaurioiden tai tilan käyttötarpeen muutos ajaa rakenteita muuttaviin seikkoihin.

Olemme erikoistunut hankalien korjausten suunnitteluun vaikeissa olosuhteissa.

Rakennuttaminen ja Rakennushankkeen Valvontapalvelu

Kaikki rakennushankkeet vaativat rahallista panostusta sekä selkeän aikataulun, ja mikä tärkeitä luotettavat ja ammattitaitoiset urakoisijat. Konfliktitilanteista ei kukaan normaalisti pidä, joten sopimukset tulee olla laadittuna aukottoman yksiselitteiseksi.

Näitä komponentteja voi olla hankala pitää ruodussa ilman asian osaavaa rakennuttajaa, me teemme tätä!

Elementtisuunnittelu

Nykypäivän trendin mukaisesti rakennukset tulisi kasata mahdollisimman pitkälle valmisosarakenteilla, jolloin työmaan sateelle alttiit runko-osat saadaan mahdollisimman pian vesikaton suojiin.

Olemme erikoistuneet väestönsuojan valmisosiin joita me olemme suunnitellut noin yli 20 vuotta. Olemme myös ollut mukana Karanttia Väestönsuojaelementti järjestelmän jalostuksessa.

Märkätilaelementit ovat meidän uusin aluevaltaus, täysin kivirakenteinen pinnoitettu ja kalustettu kylpyhuone-elementti on herättänyt monen ison rakennuttajan kiinnostuksen. 

Teemme suunnittelussa nykyaikaisin menetelmin joko 2d:nä Autocad ohjelmistolla tai mahdollisuuksien mukaan tietomallinnusta hyväksi käyttäen(Tekla Structures) / (Revit structures).